فرماندار مشهد: ۱۳۷ نانوایی در اطراف حرم تجهیز و هزاران تن اقلام ضروری برای دهه آخر صفر آماده شده است پژمانفر: ستاد اربعین باید تبدیل به «ستاد اربعین و راهپیمایی دهه آخر ماه صفر» شود آیا ادارات بوشهر در روز سه‌شنبه و چهارشنبه تعطیل است؟ (۲۸ و ۲۹ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: آمادگی کامل برای پذیرایی ‌ از حدود ۷ میلیون زائر در مشهد وجود دارد | نگرانی‌های ما در مشهد در حوزه آب جدی است جزئیات طرح پیشنهادی آتش‌بس در غزه منتشر شد ادارات و بانک‌های خراسان شمالی شنبه تعطیل شدند (یکم شهریور ۱۴۰۴) آیا کرمان در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ وزیر کشور: امسال حجم حضور زایران در دهه پایانی صفر در مشهد افرایش قابل توجهی دارد | پیش‌بینی تمهیدات لازم برای بازگشت زائران + فیلم استان تهران شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل شد حماس با طرح میانجیگران موافقت کرد | درخواست پادشاه اردن برای آتش‌بس حمله راکتی از غزه به جنوب فلسطین اشغالی (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا ادارات قم روز چهارشنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ برنامه جهانی غذا زنگ خطر را درباره اوضاع غزه به صدا درآورد پیام ترامپ قبل از نشست با اروپایی‌ها در کاخ سفید ادعای تکراری ترامپ: تاسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردم! مصر از استقرار نیرو‌های بین‌المللی در نوار غزه حمایت کرد معاون اول رئیس جمهور: هر جنگی علیه ما آغاز شود، پایانش با ما خواهد بود تغییر در روند رسیدگی به لایحه بودجه سالانه در مجلس آغاز شد پزشکیان وارد ایروان شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) مقامات طالبان برگزاری هرگونه جلسه با سپاه پاسداران را تکذیب کردند رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی منصوب شد طالبان از هلاکت یکی از فرماندهان داعش خراسان در شرق افغانستان خبردادند رئیس جمهور تهران را به مقصد ارمنستان ترک کرد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) رسانه اماراتی: اسرائیل تمایلی به بازگشت آرامش به منطقه ندارد اژه‌ای: اینکه عده‌ای راه حل مشکلات کشور را آمریکا می‌دانند مایه شگفتی است
سرخط خبرها

رئیس مجلس وارد بجنورد شد| قالیباف: باید از فرصت مرز با ترکمنستان برای تجارت و توسعه خراسان‌شمالی استفاده شود

  • کد خبر: ۱۶۷۰۳۷
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۵
رئیس مجلس وارد بجنورد شد| قالیباف: باید از فرصت مرز با ترکمنستان برای تجارت و توسعه خراسان‌شمالی استفاده شود
رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه به منظور نظارت میدانی از پروژه‌های صنعتی، عمرانی و آبرسانی استان خراسان شمالی در صدر هیئتی پارلمانی - نظارتی از نمایندگان استان، وارد خراسان شمالی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در صدر هیئتی پارلمانی-نظارتی متشکل از اعضای مجمع نمایندگان استان خراسان شمالی، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، معاون نظارت مجلس، معاون سازمان برنامه و بودجه، معاون بانک مرکزی، معاون وزیر راه و شهرسازی و معاون وزیر نیرو تهران را به مقصد بجنورد ترک کرد و دقایقی قبل با استقبال رسمی استاندار خراسان شمالی و نماینده، ولی فقیه در استان وارد فرودگاه بجنورد شد.

قالیباف در بدو ورود به استان خراسان‌شمالی، ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا (ع) به ملت شریف ایران به ویژه اهالی خراسان شمالی عنوان کرد: از اینکه توفیق یافتم در این روز عزیز به دیدار اقوام کرمانج، ترکمن، تات و ترکِ خونگرم، شجاع و شهیدپرور استان خراسان شمالی بیایم و ملاقات گرمی داشته باشیم، خوشحالم.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین تبریک و تهنیت ویژه‌ای به خانواده‌های شهدا و رزمندگان استان گفت و یادآور شد: پیرو بازدید‌های نظارتی که در مجلس شورای اسلامی داریم، نیت ما بررسی پروژه‌های نیمه تمام و پیش‌بینی برای حل بخشی از این پروژه‌ها و همچنین اولویت‌بندی کردن آن‌ها در آستانه برنامه هفتم است.

وی ادامه داد: این استان در حوزه مسائل کشاورزی و دامپروری، گردشگری، صنایع و معادن ظرفیت‌های خوبی دارد، همچنین ما در این استان مرز طولانی خاکی با کشور همسایه و دوست ترکمنستان داریم که این مرز قریب به ۳۰۰ کیلومتر بوده و فرصت تجارت بین این استان و طرف ترکمنستانی را فراهم می‌کند.

‌قالیباف افزود: روز گذشته با رئیس مجلس مصلحتی ترکمنستان ملاقاتی داشتم و به صورت مفصل درخصوص فعال‌شدن تبادلات بین دو کشور و موضوعات مرزی مذاکره شد، طرف مقابل نیز در این خصوص اعلام آمادگی کرد، لذا امیدواریم این سفر به رشد و توسعه استان کمک کند.  

به گزارش شهرآرانیوز، این نظارت میدانی که با محوریت بازدید و بررسی پروژه‌های صنعتی، عمرانی و میزان اشتغال در استان خراسان شمالی انجام می‌گیرد با هدف تحقق شعار سال یعنی مهار تورم و رشد تولید است.

بازدید از حوزه آب‌ریز استان خراسان شمالی در نقطه مرزی، دیدار با کارآفرینان، صنعت گران، کشاورزان و دامپروران شیروان، حضور در یادواره شهدای اسفراین، بازدید از چند پروژه صنعتی در گرمی، جاجرم و سمنگان و نهایتا شرکت در جلسه شورای اداری استان خراسان شمالی از جمله برنامه‌های سفر رئیس مجلس به استان خراسان شمالی است.

لازم به ذکر است، طی هفته‌های گذشته و در چندین جلسه متعدد، شبکه مسائل استان خراسان شمالی با حضور مقامات استانی، فعالان اقتصادی و کارشناسان در معاونت نظارت مجلس بررسی و احصا شده تا در این سفر نظارتی در خصوص مسائل و موارد ذکر شده تصمیم گیری صورت گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->